Get Adobe Flash player

Welkom

Hoeveel zijn er online?

We hebben 9 gasten online

Facebook

NTC-Fokker

NTC-Fokker_Logo

L-Nest (geb. 24-04-2012) - Pups 10 Weken

Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Inhoudsopgave
L-Nest (geb. 24-04-2012)
Pups 10 Weken
Pups 9 Weken
Pups 8 Weken
Pups 7 weken
L-Nest 5 weken + bonus foto's
L-Nest 4 Weken
Update L-Nest
L-Nest 2012 (Begin)
Alle pagina's


Pups 10 Weken

 

2 Juli-2012

Vandaag nieuwe foto v.d. maand geplaatst en alle papieren rondom dit heerlijke L-Nest afgerond, volgende week meer nieuws uit BLACK PALACE.
L-nest met papa 001
Het L-Nest nog volledig, voor het laatst !


Morgen zullen de pups 10 weken oud zijn en ik kan u inmiddels melden dat zij allen bij hun nieuwe baasjes wonen. Zoals ik vorige week schreef hebben zowel Spotje, Qwispel, Uttah !, Jolene en ik het meest last van het "lege nest syndroom".
Ik kan nu wel vertellen dat het met elke pup super gaat, er zijn erbij die wat aanpassings moeilijkheden hebben gehad maar dankzij hun geduldige en begripvolle baasjes hebben we dat ook al weer gehad. Nu is het voor de nieuwe baasjes volop genieten van hun geweldige puppy.
Een kleine selectie van de eerste foto's bij hun nieuwe huisje:

luna fotos 025

luna 13 weken 029
Lady Marmelade
, voortaan Luna, woont in het Drentse Elim, bij een gezellig gezin met drie kinderen zij is daar meer dan welkom !

webiste1

mini-SAM 0297
Lazy Summer heeft een warm welkom gekregen van broer James en woont dus in Den Helder bij Mario en Rona, Summer is gewoon nog van mij, zij zal in de toekomst een nestje gaan krijgen en daarna bij haar broer James voor altijd blijven wonen.

foto

foto2
Long Fellow ging uiteindelijk nog eerder dan verwacht naar zeer lieve nieuwe baasjes in Rotterdam, hij heeft daar al een grote vriend, een Ierse Setter genaamd Pjotter
, de Long Fellow zal voortaan gaan luisteren naar de naam; Peer!
Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook deze fijne pup de juiste mand heeft gevonden.

2012-07-01 15.39.34
Lap-Top nu Alex word door zijn nieuwe baas al tot een geestig beestje gebombadeerd
, nu spreek ik de hoop uit dat hij met zijn nieuwe soortgenoot Sheila (een Benner Senner van ruim 10 jaar) nog een leuk leven samen heeft.

IMG-20120626-WA0000

20120623 203552
Lancelot sinds vorige week officieel Louis, Louis had als eerste het BLACK PALACE imperium verlaten en had aardig wat noten op zijn zang, waarmee hij het de lieve nieuwe baasjes maar wat moeilijk heeft gemaakt. Ik ben erg blij om nu al te kunnen  melden dat hij zich goed heeft neergelegd bij zijn nieuwe voortreffelijke situatie, bij een lief gezin in het Zeeuwse Hulst.

bas2 

bommel net thuis
Lay-Out nu alweer een poosje Bommel genaamd, is de "opvolger" van Bas, links op de foto, Bas was een zeer geliefde, en misschien wel de meest gefotograveerde teckel van heel Amsterdam. Toch is het baasje van Bommel enorm goed te spreken over onze heer van stand Bommel.