Get Adobe Flash player

Welkom

Hoeveel zijn er online?

We hebben 7 gasten online

Facebook

NTC-Fokker

NTC-Fokker_Logo

M-Nest 2012 - M-Nest 9 weken !!!

Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Inhoudsopgave
M-Nest 2012
HET LEGE NESTSYNDROME VOOR ALEX, PUCK & LEENDERT
M-Nest 9 weken !!!
M-Nest zeven weken
M-Nest bijna vijf weken.
M-Nest alweer 3 weken
De Pups gaan de tweede week in !!
De Pups gaan als een speer !!!
Hoera Puck is bevallen !!!!!!!!!
Hoera Puck Is Zwanger
Alle pagina's


M-Nest 9 weken !!!
13-01-2013

Hallo Lieve teckelliefhebbers,

 

Miracle 1

 

(Miracle from Black Palace 9 weken oud)

 

allemaal

 


Een bericht met een lach en een traan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E
en van de laatste foto's van ons volledige M-Nest.

 

 

 

Er zijn al sommige puppy’s van ons M-nest naar hun nieuwe baasjes; dat is de traan, de lach is dat zij het stuk voor stuk super maken en alle drie de nieuwe baasjes stuk voor stuk meer dan tevreden zijn over hun nieuwe huisgenoot.

 

Mister-Hope

 

Zo is daar onze Mister-Hope; hij is vanaf donderdag al bij lieve mensen in Sneek en draagt daar de passende naam Morris, onze Mad-Max, een verkeerd gekozen naam van ons, want in de 9 weken dat wij hem mochten verzorgen en inprenten hebben wij hem dus nog nooit boos gezien.

 


Mad-Max Mad-Max1

 

Mad-Max de tolerantste reu die ik ooit had meegemaakt, hij heet voortaan in de wandelgangen van ’T Harde Joep nu nog Joep(ie) en is ingecheckt bij een gezellig jong stel aldaar, ook de eerste berichten over en met hem, zijn super.

 


Miss-Dior

 

Miss-Dior, onze lieve meid; we hebben voor haar een mand met een gouden randje gevonden in Wateringen, zij is de nieuwste inspiratie van een geweldig lieve kunstenares op het gebied van prachtige nostalgische poppen en beren. Miss-Dior komt daar in een bijzonder warm nest en haar “artiestennaam” zal voortaan Roos(je) zijn. Klik op de link om haar op de voet (poot) te volgen. www.marijkevanooijen.nl en volg haar via Marijke’s blog in het kader rechts.

 


Melody

 

De aankomende week gaat ook Melody haar (ons) warme nest verlaten en inruilen in een jong gezin in haar geboortestad Den Helder, uiteraard hoort u daar in de volgende up date meer over.

 


Miracle 2 Miracle 3

 

 

 

Miracle”, steeds bandje Zalmkleurig heeft, zoals eerder genoemd een warm nest in Hoorn gevonden en de berichten zijn prima zij heeft al met alle gezinsleden een warme band.

 


May-Day 4 May-Day 3

 

May-Day is uiteindelijk naar lieve buurtjes met een grote hondenwens gegaan en voegt zich als uitzet hond in de BLACK PALACE schare, van haar zal u wellicht meer gaan horen.

 

Tot de volgende up date over, pak weg, een week!!!

 

 

 

Dank aan alle lieve mensen welke mooie berichten schrijven in mijn gastenboek, voor mij is dat de kers op mijn site, voor mooie verhalen of mijmeringen kunt u altijd deze doorsturen geflankeerd met foto’s naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

Warme teckelgroeten,

 

Marion.